Plek voor Hem?

Hij komt! En wat doe ik? Wacht ik met trommelende vingers van ongeduld? Of ben ik zo druk dat er geen plaats meer voor Hem is?
Maak gedurende Advent al plek voor Jezus door bewust tijd te nemen en te luisteren naar deze meditatieserie ‘Plek voor Hem?’.
En stel jezelf de vraag: Hoe wil IK Hem dit jaar ontvangen?

We hopen dat deze serie (uit 2021) je helpt om gedurende Advent toe te leven naar Kerst en Jezus te ontvangen in jouw leven. Wil je je verder verdiepen? Dat kan!

Op Beleefmee.nl hebben wij de mooiste kerstconcerten voor jou verzameld. Klik hier om te genieten van mooie muziek.

Filmpjes met uitleg, bijbelstudies en meer vind je in het kerstdossier op Opkijken.nl. Een dossier vol interessante materialen voor je persoonlijke stille tijd, of gebruik binnen de gemeente! Klik hier.

Adventskaartjes
Gun jezelf een reminder om tijd te nemen voor deze podcast: vraag de kaartjes aan die bij de serie horen (met achterop een QR-code naar de podcast) en geef ze een mooi plekje in huis. Hang ze bijvoorbeeld op als slinger, prik of plak elke week een kaartje op je memobord of zet het kaartje op een standaard. Vraag deze kaartjes aan door een mailtje met je naam en adres te sturen naar: info@lpbmedia.nl