beleefmee_logo

Kijk op dit platform onbeperkt naar christelijke concerten, referaten en andere uitzendingen.

Friedensstimme ontmoetingsdag


Het thema voor deze dag is: ‘Een nieuwe morgen gloort!’ Het programma van de Ontmoetingsdag zal bestaan uit: Sprekers uit Rusland (Tajmyr, toendra) en Kazachstan; Videopresentaties; Russisch-Duitse muziek en zang; Kindermoment; Verschillende boekpresentaties.

Teasers

OpenbaringRutgerHeij
image001a

Leven we in het eind der tijden? Is de terugkomst van Jezus dichtbij?
Ds. Rutger Heij en Martinus Bos slaan de Bijbel open en onderzoeken of het boek Openbaring iets zegt over eindsignalen. Bekijk dit gesprekMAANDTHEMA
KIND en AVONDMAAL

Het verloop van de kerkgeschiedenis verklaart hoe kinderen verdwenen van de Avondmaalstafel. Ze verklaart ook waar de grote huiver om kinderen toe te laten vandaan komt. Lees hierover in de WegWijs die in het dossier op Opkijken.nl (gratis) is aan te vragen.

De lezing op Beleefmee.nl van ds. Jasper Bosman leert ons om onze eigen avondmaalspraktijk opnieuw in het licht van de Bijbel te doordenken. In het programma ‘Denk eens mee…’ noemt ds. Peter Sinia een belangrijke reden om de maaltijd van het nieuwe verbond met groot en klein te vieren. In het dossier is een interview met ds. Jasper Bosman opgenomen en een interview met ds. Peter Sinia.

Live-uitzending gemist?
Kijk het hier terug

Bekijk hier korte fragmenten
van onze programma’s

Bekijk hier het archief
van de opnames van Luisterpost | Bralectah

STEUN ONS!

Gratis en voor (n)iets – Beleefmee.nl is een gratis dienst. Dat willen we graag zo houden. Zo blijft ons platform toegankelijk voor iedereen die het nodig heeft. Maar het kost natuurlijk wel geld. Daarom kunnen wij niet zonder uw hulp. Steun ons belangrijke werk. Dank u wel!of geef via de GIVT-app